Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Артхаус клуб «Труба навиворот» влаштовує покази «інтелеклуального кіно»
 
11-11-2009, 19:06  Культура

Артхаус клуб «Труба навиворот» влаштовує покази «інтелеклуального кіно»

 
'Артхаус

Дивно, але в епоху потужних кінотеатрів і швидкісного інтернету виявляється лишилась потреба у кіноклубі. Саме його заснували і проводять троє житомирських юнаків – дизайнер Влад Каменський, студент ЖДУ Сашко Добровольський та звукорежисер Роман Авраменко.– Зараз достатньо способів згаяти час, – каже Олександр, – але то, переважно, „для шлунку”. Мислячій людині складніше – голівудщину дивитись можна скільки завгодно, однак хочеться щось і для душі. Ми з друзями постійно збиралися по-дивитися інакше кіно і хотілося поділитися ним із ширшою аудиторією. Адміністрація клубу «Собратья» пішла нам назустріч, і відтепер ми регулярно організовуємо перегляд артхаузних фільмів.
Лінч, – Що ви вже встигли показати у клубі і що плануєте? – Поки що ми зосередилися на європейській та американській класиці – Жан-Люк Годар, Джим Джармуш, Ларс Фон Трієр, Девід Бернардо Бертолуччі... Надалі хочемо познайомити глядачів з кінематографом – Вонг Кар-Ваєм, наприклад.
– З якими труднощами доводиться стикатися? Олександр: Хотілося б, звичайно, щоби глядачів було більше. Ми ж не тільки показуємо кіно, ми влаштовуємо дискусії, обговорення.
Влад: Ми планували, що клуб буде безкоштовним, але не вдалося. Вхід тепер по п’ять гривень. Плазмовий телевізор у «Собратьях» малуватий

http://vkontakte.ru/club9861734
вот группа вконтакте.

'Артхаус


'Артхаус


12-го ноября, четверг, в 19.00 мы приглашаем на знакомство с анимацией представителей Австралии.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!