Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Екс-соліст групи «Арія» Артур Беркут привезе до Житомира кращих музикантів Росії
 
13-09-2011, 09:40  Культура

Екс-соліст групи «Арія» Артур Беркут привезе до Житомира кращих музикантів Росії

 
Ім'я Артура Беркута міцно увійшло з свідомість справжніх цінителів року. Для багатьох він - рок-ідол, який майже 10 років очолював культову групу «Арія».

Екс-соліст групи «Арія» Артур Беркут привезе до Житомира кращих музикантів Росії



Нещодавно Артур створив власну групу «Артур Беркут», в яку увійшли кращі музиканти: найяскравіший аранжувальник Росії, гітарист Олексій Страйк, легендарний барабанщик «Землян» Олег Ховрін, басист «Доктора Шлягера» Ігор Моравський.

Артур з командою погодилися приїхати в Житомирі з єдиним в Україну унікальним концертом. «Артур Беркут» заспіває як свої нові пісні, так і легендарні хіти «Арії». Музиканти запрошують всіх житомирян на свій концерт 25 вересня в 19.00 в Житомирському драмтеатрі ім. І. Кочерги.

Рок-зірка Артура Беркута запалилася рівно 30 років тому, коли його запросили в групу «Волшебные сумерки», яка була піонером російського хард-року. Незабаром Артура запрошують як вокаліста в легендарний «Автограф», де він пропрацював 10 років.
У 90-і Артур Беркут працює з легендами рок-сцени. Серед них група "Siberia", геніальний барабанщик Tim Tully, якого називають "білим Томмі Лі", легендарний соліст «Арії» Сергій Маврін, з яким Артур записав альбом «Скиталец».

З 2002 року Артур Беркут був незмінним солістом групи «Арія», замінивши Валерія Кіпєлова. З його участю записані альбоми «Крещение огнём» і «Армагеддон».

У червні 2011 року було заявлено про припинення спільної діяльності Артура Беркута та групи «Арія». Але й сьогодні для багатьох рок-фанів Артур Беркут є обличчям та голосом «Арії».
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!