Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі на реконструкцію двох кінотеатрів «Жовтень» і «Космос» виділять 14 млн.грн.
 
28-09-2011, 17:43  Культура

У Житомирі на реконструкцію двох кінотеатрів «Жовтень» і «Космос» виділять 14 млн.грн.

 
У Житомирі планують реанімувати два кінотеатри. Причому збираються зробити їх центрами культурного відпочинку.

'У



Про це сьогодні розповів мер Житомира Володимир Дебой.

- «Жовтень» ми плануємо реконструювати і відновити там кіноконцертний комплекс, так як він вдало розташований, в центрі міста. Що стосується «Космосу», це вже десятки років закритий кінотеатр, який, на жаль, руйнується і потрібно знайти йому призначення. Моє бачення - туди має увійти потужний інвестор, який що-небудь там зробить і відновить діяльність цього прекрасного закладу. - Каже Дебой.

З приводу грошових коштів на відновлення, Володимир Дебой зазначив, що вони плануються в бюджеті на наступний рік. Тоді ж будуть уточнюватися і конкретні суми.

У той же час на останній сесії обласної ради, яка відбулася на початку вересня, голова облдержадміністрації Сергій Рижук говорив, що кошти на відновлення кінотеатрів є і виділені вони будуть з державного бюджету.

- Нам вже завізовані і виділяються з державного бюджету 82 мільйонів гривень на добудову, реконструкцію та будівництво найнеобхідніших соціальних об'єктів. Ми визначили вже й підписали з Володимиром Дебоєм відповідні документи про те, щоб сім мільйонів виділено на кінотеатр «Космос» в 2012 році і зробити його, і сім мільйонів - на кінотеатр «Жовтень», - заявив Рижук.

Найближчий час покаже, яка ж доля чекає два колишні житомирські кінотеатри.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!