Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Знаменитий пародист Ігор Христенко запросив житомирян на "Криве дзеркало"
 
7-10-2011, 16:04  Культура

Знаменитий пародист Ігор Христенко запросив житомирян на "Криве дзеркало"

 
У Житомирі побував знаменитий російський пародист Ігор Христенко. Всіма улюблений артист запросив житомирян на великий грудневий концерт театру "Криве дзеркало" в нашому місті.

'Знаменитий



Колектив театру Євгена Петросяна "Криве дзеркало" 12 грудня на сцені Житомирського театру ім. Кочерги покаже свої найкращі номери в спеціальному гранд-концерті для житомирян. Про це Ігор Христенко повідомив журналістам місцевих ЗМІ.

Ігор, на відміну від колег по "Кривому дзеркалу", побував у Житомирі вперше. Популярний артист зізнався, що Житомир йому дуже сподобався, і він мріє погуляти по нашому місту цілий день під час гастролей в грудні. З собою на прогулянку по рідному місту великого Корольова Христенко візьме зірочок "Кривого дзеркала".

- У грудні ми збираємося приїхати до вас великою групою - з основними артистами "Кривого дзеркала" дати концерт у вашому чудовому театрі. У програмі будуть найкращі номери "Кривого дзеркала" - The best of the best, - сказав Ігор Христенко.

За словами гумориста, через тиждень стартують репетиції - артисти працюють над чотирма новими програмами "Кривого дзеркала". Сам же художній керівник театру Євген Петросян, крім "Дзеркала", зараз готує великий проект, присвячений 50-річчю своєї творчої діяльності.

Ігор Христенко запросив усіх прихильників гумору 12 грудня відвідати житомирський концерт "Кривого дзеркала", в якому кращі гумористи Росії подарують своєму улюбленому глядачеві свято гарного настрою.

- Я хотів би побажати, дорогі житомиряни, щоб у вас була така ж погода, як сьогодні. Тут +18, а в Москві +5. У вас світить сонечко, чудові люди, дуже гарні дівчата. У вас все добре. А ми до вас приїдемо і будемо теж вас радувати, - сказав Ігор Христенко.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!