Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі п'ятий місяць вирішують, куди встановити ковану фігуру «Дівчина-весна»
 
11-10-2011, 23:48  Культура

У Житомирі п'ятий місяць вирішують, куди встановити ковану фігуру «Дівчина-весна»

 
В рамках проведення круглого столу «Житомир - 2012: Культурне і туристичне обличчя міста» глава Союзу ковалів Житомирської області - Наталія Іванова поскаржилася, що міська влада досі не знайшли місця для установки кованої фігури «Дівчина-весна».

У Житомирі п'ятий місяць вирішують, куди встановити ковану фігуру «Дівчина-весна»



Нагадаємо, під час Другого Всеукраїнського Фестивалю ковальського мистецтва «Свято ковалів», невідомий придбав у подарунок місту ковану фігуру - «Дівчина-весна».

Автор цієї роботи Артем Вольських - представник знаменитої в Україні династії художників і ювелірів. Це ціла скульптурна композиція - дівчина, що тримає ліхтар і лавка.

- Те, що стосується парку кованих фігур і наших креативних людей - це ми вже два роки слухаємо - розповідає Наталія Іванова.Скоро 2012 рік, а у нас ще нічого не готово. Одну фігуру ми придбали, і вона, напевно, на нашій базі так і «помре».

Тому що все ще місця ми не можемо знайти в Житомирі для нашої скульптури ... У нас же звикли тематичні скульптури ставити. У нас же дуже мало людей думає, що можна просто поглядом відволікати ...
Тому поки йде «процес установки», і я сподіваюся, що він коли-небудь закінчиться. Ну, до Євро2012, я думаю, є надія, не вмирає ще ..., - заявила Наталія Іванова.

Нагадаємо, близько року тому Наталя вже намагалася заручитися підтримкою у Володимира Дебоя, запропонувавши створити на Замковій горі «Ковозоопарк». Як бачимо, справа з місця не рушила не на крок.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!