Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі вперше відкрилася виставка картин-аплікацій Катерини Сівко
 
20-10-2011, 00:43  Культура

У Житомирі вперше відкрилася виставка картин-аплікацій Катерини Сівко

 
Сьогодні, 19 жовтня в арт-галереї «Акрополь» відкрилася виставка картин-аплікацій Катерини Сівко.

'У



Дана виставка організована обласною молодіжною громадською організацією «XXI покоління» спільно з арт-галереєю «Акрополь» в рамках старту нового соціального проекту «Талановита Житомирщина».

Проект передбачає надання талановитій молоді (художникам і фотохудожникам) можливості на безоплатній основі представити свої творчі досягнення громадськості в арт-галереї Житомира і в галереях інших областей. Всі організаційні питання з проведення презентацій і виставок і афішування відповідних анонсів, виготовлення банерів і запрошення гостей, вирішуватиме Житомирська обласна молодіжна громадська організація «XXI покоління».

Катерина Сівко представила на своїй першій виставці 14 картин створених у техніці аплікації з рекламної різнобарвної плівки-самоклейки. На виготовлення цих картин у дівчини пішло два роки.

- Робота копітка, кожна деталь вирізається ножицями, - розповідає «журналістам Катерина. Для створення картин багато плівки я купувала, а «рідкісні кольори» мені подарував Ярослав Наральник, директор однієї з житомирських рекламних агенцій, за що я йому дуже вдячна.

Тематика всіх картин цієї виставки - персонажі дитячих казок. Картини дуже барвисті і будуть вельми цікаві не тільки дітям. Вони спеціально не підписані, щоб кожен міг згадати різних казок.

Проект реалізується за сприяння облдержадміністрації та виконавчого комітету Житомирської міської ради.

Виставка експонуватиметься з 20 по 28 жовтня з 12:00 до 18:00 в арт-галереї «Акрополь» (площа Перемоги, 10, другий поверх).


Сергій Харчук
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!