Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Вперше в Житомирі. Солісти світової величини з найкращим оркестром Європи «Тбілісі Біг-Бенд»
 
28-10-2011, 13:09  Культура

Вперше в Житомирі. Солісти світової величини з найкращим оркестром Європи «Тбілісі Біг-Бенд»

 
21 листопада на сцені Житомирського облмуздрамтеатру ім. І. Кочерги виступлять зірки світової величини з найкращим оркестром Європи - «Тбілісі Біг-Бенд».

Вперше в Житомирі. Солісти світової величини з найкращим оркестром Європи «Тбілісі Біг-Бенд»



Виступ «Тбілісі Біг-Бенд» можна побачити виключно у великих концертних залах найбільших столиць світу. Цей колектив був визнаний кращим оркестром Європи на Всеєвропейському фестивалі в Монте-Карло (Монако). Сьогодні оркестр виступає на президентських концертах і найбільших світових фестивалях у різних куточках нашої планети.

Оркестр «Тбілісі Біг-Бенд» є концертним оркестром мерії міста Тбілісі.

Колектив працював зі світовими зірками першої величини: Бобом Мінцером, «Ladies Blues», Нані Брегвадзе та Вахтангом Кікабідзе.

Один з керівників оркестру, провідний диригент Гіві Гачечиладзе гідно займає почесне місце серед «100 кращих оркестровщиків світу» і по праву входить у «Світову музичну енциклопедію».

Сьогодні в оркестрі успішно поєднуються грузинський темперамент і українське бельканто - солістами «Тбілісі Біг-Бенд» є артисти світової величини Борис Бедіа та Ольга Крюкова.

Ольга Крюкова працювала з визнаними європейськими оркестрами в Польщі, Монако, Німеччини, Швеції, Австрії, Голландії, Франції, Чехії, Грузії, Україні, Росії. Вона співала на одній сцені з Уїтні Хьюстон, Гораном Бреговичем, Кшиштофом Пендерецьким, «Boys Two Men».

Ольгу, яка співає на 13 мовах, у Голландії назвали «огень квітка». Вона виступає в найпрестижніших залах світу, і кілька країн Європи одночасно вважають її своєю співачкою - вшановують, нагороджують, як свою.

Незмінним вокальним партнером Ольги Крюкової в колективі є Борис Бедіа. Його голосу аплодували стоячи на найпрестижніших світових фестивалях. А його грузинському темпераменту, можливо, позаздрив би сам Карузо. Його вже сьогодні чекають підмостки самої прославленої сцени Європи - театру Ла Скала.

Вже 21 листопада з унікальним грандіозним концертом Ольга Крюкова і Борис Бедіа з оркестром «Тбілісі Біг-Бенд» виступлять для житомирян.

За словами організаторів концерту Дмитра та Валерія Нужди, житомирян чекає небачене до цього музичне свято світового класу в тригодинної концертній програмі з кращих творів світової, грузинської і (спеціальний сюрприз!) української музики, у виконанні 70-ти музикантів-віртуозів.

Протягом декількох тижнів у Житомирському театрі буде працювати технічна бригада, яка змонтує обладнання для концерту, спеціально доставлене в кілька етапів з-за кордону. Про це повідомляють організатори Дмитро і Валерій Нужда, які самі займаються музикою і вже 15 років дарують житомирянам найкращі зіркові концерти.

Поспішайте придбати квиток і насолодитися незабутньою музикою у виконанні кращого оркестру Європи «Тбілісі Біг-Бенд».
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!