Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Маленькі бердичівські танцюристи здобули велику перемогу
 
5-11-2011, 20:05  Культура

Маленькі бердичівські танцюристи здобули велику перемогу

 
У місті Бердичеві є дуже багато талантів - як тих, хто вже встиг завоювати славу і популярність не тільки в Бердичеві, а й по всій Україні, так і тих, хто в силу свого юного віку ще тільки починає свій шлях до слави. Але навіть ці перші крихітні кроки виходять у маленьких бердичівлян досить впевненими - і вже навіть принесли досить непогані результати.

'Маленькі



Як стало відомо, ансамбль естрадного танцю з веселою назвою «О-ля-ля!» з Центру позашкільної освіти ім. Разумкова під чуйним керівництвом наставника Ірини Федорчук днями повернувся з міста Києва, де брав участь у Всеукраїнському конкурсі «Золота осінь».

Маленькі, але, безумовно, вже дуже талановиті бердичівляни змагалися в танцювальній майстерності з більш досвідченими командами суперників, загальна кількість яких склала близько двадцяти колективів. Варто зауважити, що це перший серйозний виступ ансамблю естрадного танцю «О-ля-ля!», який створений всього два роки тому і ще не встиг звикнути до сцени і великої кількості глядачів.

Але труднощі не злякали юних талантів - адже вони з Бердичева! Тому можна тільки порадіти за наших землячків, для яких їх перший серйозний виступ відразу ж приніс перемогу. Додому веселі танцюристи поверталися з другим призовим місцем, статуеткою та відповідними дипломами, які підтверджують їхню перемогу.

Від усієї душі хочемо привітати танцювальний колектив «О-ля-ля!» із заслуженою перемогою, та побажати їм не зупинятися на досягнутому, а і далі займатися улюбленою справою, беручи участі в різноманітних конкурсах і фестивалях і завойовуючи лише призові і перші місця.

Іван ФЕДОРОВ

Бердичів ДІЛОВИЙ
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!