Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирські фотографи провели добродійну фотосесію "PhotoFun"
 
23-09-2009, 13:41  Культура

Житомирські фотографи провели добродійну фотосесію "PhotoFun"

 
'Житомирські
В суботу, 19 вересня, в Житомирі відбулася перша зустріч фотографів і охочих сфотографуватися в рамках добродійного проекту "PhotoFun".

Если вас интересует имплантация зубов цены то прайс лист можно посмотреть на сайте knyajizaton16d.kiev.ua

Як повідомили «Журнал Житомира», мета проекту - допомога дітям, які залишилися без опіки батьків. Зокрема, це діти з Житомирського обласного будинку малятка.

Суть же самого проекту полягала в тому, щоб зібрати якомога більше охочих виступити як модель для фотографів, які зібралися цього дня в Житомирському Гідропарку. Ціна фото символічна - від 20 грн. за фотографії, кількість - не обмежено.

Організація і втілення в життя цієї благої справи стали реальністю завдяки фотографам, які надавали свої послуги за символічну ціну всім охочим сфотографуватися і мати в своєму альбомі фото від профі.



Гідропарк був вибраний місцем зустрічі не випадково. Свіже повітря, чудова погода, вільний простір - все сприяло тому, щоб фото-сессии пройшли найвдаліше. Зібралися 14 учасників. Час пройшов швидко, учасники отримали гарний настрій, і позитивний заряд, який залишиться у них надовго.

Окреме спасибі фотографам з фотоклубу - Дмитру Ськачкову, Андрію Охоте, Олексію Онуфрійчуку, Анне Смокорівськой, а також - Максиму Сташенко, Неке Соулу, Алісі Шакор. Також спасибі всім, хто не залишився байдужим до проекту, за допомогу.

Наступна зустріч запланована на 4 жовтня. Всі охочі можуть взяти участь, заздалегідь зв'язавшись з організаторами для уточнення деталей.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!