Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » В рамках мистецької акції «З Україною в серці" в Житомирі 7 грудня виступить Ада Роговцева
 
18-11-2009, 21:27  Культура

В рамках мистецької акції «З Україною в серці" в Житомирі 7 грудня виступить Ада Роговцева

 
'В


7 грудня на житомирській сцені виступить Ада Роговцева - жива легенда української сцени. Адже в рамках мистецької акції «З Україною в серці" у різних містах України відбувається театральний тур, в якому Ада Миколаївна і її партнери дарують аудиторії антрепризу «Будьте як вдома» за п'єсою Жан-Марі Шевре «Squat».



"Будьте, як вдома" - про те, як пара молодих емігрантів - араб Самір і полька Бася - випадково опиняються у великій квартирі в центрі Парижа. Так само випадково в їхнє життя входять дві літні французькі леді - Жанн і Марівонн ... Останню і грає у виставі Ада Роговцева. Зіткнення двох світів, двобої різних ментальностей, взаємодія контрастних характерів - саме в цьому «пружина» цієї комедійної і одночасно драматичною сповіді, яка вже схвилювала київських театралів.

А далі - любов у різних, в тому числі і інтернаціональних, проявах і сміх крізь сльози. Але глядачі все це зможуть побачити, відвідавши виставу.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!