Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Як одягтися в новорічну ніч, щоб догодити символу року - Дракону?
 
29-12-2011, 07:25  Культура

Як одягтися в новорічну ніч, щоб догодити символу року - Дракону?

 
У чорному і в стразах. Як одягтися в новорічну ніч, щоб догодити символу року - чорному водяному Дракону?

'Як



Дракон - міфічна істота, тому й одягатися в його рік потрібно цікаво і незвично, кажуть астрологи. А щоб догодити символу цього року, в наряді обов'язково повинен бути присутнім чорний колір.


Лариса Мун, астролог: «Обов'язкова присутність чорного кольору, ну хоча б ниточка бус або прикрас, побільше блискіток, бо Дракон - хранитель скарбів, чим більше коштовностей, тим краще».

Плаття зі стразами, пір'ям або незвичайних фасонів - дизайнери так само радять дивувати в новорічну ніч. Актуальним буде і класичне чорне плаття, але його необхідно прикрасити блискучою біжутерією.

Лінна Кара, дизайнер: «Блиск повинен бути обов'язково, якісь камені, паєтки, бісер, ви можете старе плаття взяти, прикрасити по-новому, просто звичайне чорне плаття якось розшити, можете з чорним поєднати яскравий золотий блискучий відтінок. Золото, срібло - це два кольори, які вітаються на «ура», але обов'язково пам'ятайте, що повинен бути елемент чорного, хоча б якась шнуровочка, якийсь поясочок ».

Додати блиску дизайнер радить і чоловікам, мовляв, стрази в цьому році актуальні і для сильної статі.


Лінна Кара, дизайнер: «В цьому році як ніколи модні камені, вишивки для чоловіків і саме їх можна застосувати на це свято. Ті, хто не любить стразики, можуть одягти звичайний свій діловий костюм, але прикрасити його якимись запонками, шпилькою для краватки або ж просто красивими годинником ».

Окрасою може стати і власне тіло, розповідає майстер боді-арту Тетяна, і рекомендує до свята фейс-атр замість макіяжу і тимчасове тату замість біжутерії. Сьогодні художниця вирішила зобразити символ року на плечі клієнтки.


Тетяна Іваннікова, чемпіонка України з боді-арту: «Можна намалювати це на грудях замість якоїсь підвіски або ланцюжка, можна замінити прикраси і це буде гідна конкуренція біжутерії».

А для найсміливіших боді-арт може стати не тільки доповненням до одягу, а й взагалі замінити костюм, каже прихильниця малюнків на тілі.


Анна Лавроненко: «Бути в чорному купальнику, оскільки рік чорного Дракона, і розмалювати дракончиком або наскільки дозволяє фантазія самого бодіартчіка, я думаю, це буде виглядати чудово і ця людина порве своїм вбранням у фарбах будь-яку вечірку».

Найкращий же варіант, за словами фахівців, зустріти рік Дракона веселим карнавалом в костюмах яскравих міфічних створінь.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!