Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Дитячий хор з Житомира поїхав на міжнародний фестиваль до Польщі
 
17-02-2012, 16:02  Культура

Дитячий хор з Житомира поїхав на міжнародний фестиваль до Польщі

 
Народна хорова студія «Струмочок» Житомирського міського Центру творчості дітей та молоді поїхала на міжнародний фестиваль до Польщі.

Дитячий хор з Житомира поїхав на міжнародний фестиваль до Польщі



16 лютого з площі Перемоги юні житомирські співаки вирушили на міжнародний хоровий фестиваль до Гданська (Польща). Як повідомила керівник хорової студії «Струмочок» Олена Ващишина, цього року на фестиваль їде старший хор студії, діти від 11 до 14 років.

Художній керівник старшого хору Олена Малиновська каже, що в рамках фестивалю буде також проходити конкурс хорових колективів. «Струмочок» з Житомира - єдиний дитячий колектив на Гданському фестивалі цього року.

«Фестиваль розпочнеться 18 лютого. У нас буде три виступи, перший з яких, фестивальний, проходитиме в костелі: діти будуть виконувати велику програму духовної музики. На наступний день у нас конкурсний виступ, долі в гала-концерті та розподіл місць. Ми єдиний дитячий колектив, але все одно хочемо виглядати гідно. Діти намагалися, довго готувалися і заспівали непогано, але колектив їде не великий - 24 людини », - сказала Олена Малиновська.

Виступ хорів оцінюватиме міжнародне журі з 5 осіб - досвідчені музиканти та діячі культури, запрошені організаторами. Головою журі в 2012 році буде композитор Вітаутас Мішкініс, інші члени журі - хормейстери з Польщі, Македонії, Словаччини, Сінгапуру.

Новорожденные везде плачут одинаково. Когда же они вырастают, у них оказываются неодинаковые привычки. Это результат воспитания. Сюньцзы
Алчная душа всем злым делам начало. Иоанн Дамаскин

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!