Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Влада знайшла в Житомирі місце для писанки-гіганта
 
13-04-2012, 09:46  Культура

Влада знайшла в Житомирі місце для писанки-гіганта

 
У дворі Свято-Преображенського собору в центрі Житомира почали розписувати макет гігантської писанки.

Влада знайшла в Житомирі місце для писанки-гіганта



Символ Великодня розміром 3х4 метри і вагою 58 кг розписує кілька людей. Керівник групи - Дмитро Краб, у нього є кілька помічників-практикантів. Хлопці кажуть, що вони навчаються в коледжі на дизайнерів і їх відправили допомагати.

«Ми трішки затримуємося з термінами, але ще дня два і все буде готово. Почали роботу чотири дні тому, але не було умов. У якомусь гаражі розписувати такий величезний макет незручно », - сказав Дмитро.

Він каже, що писанка-гігант буде стояти у дворі собору, тому що біля «Жовтня» проблеми з охороною, а тут є кому за нею доглянути. Також Дмитро повідомив журналістам, що затверджений дизайн розпису трохи спростили, щоб «з 50 метрів виглядало красиво, а не наляпано».
Раніше, на презентації макетів розпису писанки-велетня начальник управління культури Житомирської міськради Лариса Харчук повідомила, що писанку планують розписати і встановити біля кінотеатру «Жовтень» до Великодніх свят.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!