Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » В Житомирі волонтери привели в порядок сквер на Новому бульварі
 
24-04-2012, 20:53  Культура

В Житомирі волонтери привели в порядок сквер на Новому бульварі

 
Сьогодні, 24 квітня волонтери компанії «Київстар» вийшли з лопатами та щітками, щоб привести в порядок частину скверу на Новому бульварі.

В Житомирі волонтери привели в порядок сквер на Новому бульварі



Нагадаємо, 2 роки тому компанія «Київстар» за власною ініціативою висадила в сквері 18 магнолій, встановила кілька лавочок зі спинками, а також поставила урни поруч з ними. Один саджанець магнолії на той час коштував близько 2 тисяч гривень.

Буквально на наступний день невідомі вкрали одну магнолію. За два роки з 18 посаджених магнолії залишилося всього 10, причому остання крадіжка сталася буквально на днях.

Менеджер зі зв'язків з громадськістю Київської філії «Київстар» Наталія Дадіверіна розповіла журналістам, що коли волонтери недавно перераховували магнолії, то їх було 11, а сьогодні вже 10.

- Мабуть магнолії користуються великим попитом серед житомирян, - з сумною посмішкою говорить Наталія Дадіверіна.

На сьогодні в сквері замість трьох поламаних лавок встановлені нові. Всі старі зачищені і сьогодні їх лакували. Також напередодні пофарбовані зелені металеві урни. Під керівництвом працівниці «Зеленбуду» волонтери обкопали магнолії і підживили їх добривами.

Наталія Дадіверіна пообіцяла, що до кінця поточного року «Київстар» замість вкрадених магнолій посадить нові.

Віталій Шевчук, заступник начальника управління комунального господарства Житомира подякував «Київстар» за виконану роботу і закликав житомирських підприємців і підприємств наслідувати приклад «Київстару». Також він повідомив, що вже вкрадено ряд туй з центру міста.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!