Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирянка Даша Петрова завоювала титул "Міс Принцеса України-2012" і тепер представлятиме Україну на конкурсі "Міс-Всесвіт-2013"
 
26-10-2012, 20:34  Культура

Житомирянка Даша Петрова завоювала титул "Міс Принцеса України-2012" і тепер представлятиме Україну на конкурсі "Міс-Всесвіт-2013"

 
Вчора, 25 жовтня, у стінах ЖДУ ім.І.Франка відбулася з цієї нагоди конференція, де ректор університету Петро Саух особисто привітав Дашу, вручив грамоту і знак "Краща студентка".

Житомирянка Даша Петрова завоювала титул "Міс Принцеса України-2012" і тепер представлятиме Україну на конкурсі "Міс-Всесвіт-2013"

Розповісти про конкурс та про переможницю приїхав особисто представник оргкомітету конкурсу, який зазначив, що Даша досить впевнено проявила себе під час декількох виходів, а завдяки своїй красі і умінню показати себе, дівчина отримала можливість представляти Україну на конкурсі "Міс-Всесвіт-2013", який відбудеться в жовтні 2013 року в Чехії.
Даша на конкурс потрапила випадково, хоча в сфері моди і краси не новачок і не тільки бере участь в конкурсах і перемагає, але і допомагає організовувати подібні заходи у своєму університеті та в Житомирі цілому.
Підготовкою Даші до всесвітнього етапу конкурсу "Міс-Всесвіт-2013" буде займатися українська сторона конкурсу. Зокрема, вони оплатять проїзд, проживання, сукні та всі необхідні послуги.
До цього етапу Даша ще має цілий рік підготовки, а зараз вона займається організацією конкурсу "Королева краси ЖДУ", продовжує навчання і приймає поздоровлення.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!