Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » 5000 житомирян прийшли на концерт групи «Друга Ріка», в підтримку кандидата від опозиції Геннадія Зубка
 
27-10-2012, 08:08  Культура

5000 житомирян прийшли на концерт групи «Друга Ріка», в підтримку кандидата від опозиції Геннадія Зубка

 
Не зважаючи на досить прохолодну погоду, ввечері 26 жовтня на площі С.П.Корольова в Житомирі зібралося близько п'яти тисяч людей на акцію в підтримку Геннадія Зубка.

Кандидат у народні депутати України від Об'єднаної опозиції запросив у Житомир Антоніну Матвієнко, гурт «Друга Ріка» та Київський симфонічний оркестр.

5000 житомирян прийшли на концерт групи «Друга Ріка», в підтримку кандидата від опозиції Геннадія Зубка


На майданчику біля кінотеатру «Жовтень», де була встановлена сцена, і біля пам'ятника С.П.Корольова зібралося кілька тисяч житомирян, в основному - молодь.
«Ми такі ж талановиті, розумні та працьовиті, як Чехія і Грузія, які змогли провести реформи і встати на шлях демократичного розвитку. І ми разом будемо вирішувати нашу подальшу долю. Наша молодь сьогодні хоче змін, літні люди чекають, коли ми зможемо їм забезпечити гідне життя в нашій країні. Люди, які сьогодні працюють і можуть самі про себе подбати, чекають, коли у них з'явиться можливість спокійно працювати і розвиватися. Прийдіть 28 жовтня і зробіть свій вибір », - закликав присутніх кандидат в народні депутати Геннадій Зубко.
Антоніна Матвієнко співала сучасні та народні пісні і передала землякам привіт від своєї мами - відомої виконавиці народних пісень Ніни Матвієнко, яка родом з Житомирської області
Хіти у виконанні гурту «Друга Ріка» у супроводі Київського симфонічного оркестру викликали бурхливі овації глядачів. А завершив концерт яскравий феєрверк.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!