Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Завтра Клуб елітарного кіно представить фільм «Сатисфакція» з Євгеном Гришковцем
 
21-11-2012, 23:40  Культура

Завтра Клуб елітарного кіно представить фільм «Сатисфакція» з Євгеном Гришковцем

 
Житомирський клуб елітарного кіно запрошує любителів кіно на чергове засідання.

У четвер, 22 листопада, до перегляду буде запропонована стрічка режисера Ганни Матісон "Сатисфакція". Фільм вибирали спеціально до приїзду іменитого гостя, який виступить у Житомирі 25 листопада ..

'Завтра


"Сатисфакція" - це свіже російське кіно з Євгеном Гришковцем в головній ролі. Доклав руку він і до сценарію, написаного у співавторстві з режисером.

За сюжетом бізнесмен Олександр Верхозін, якого грає Євген Гришковець, дізнається, що його друг і особистий помічник Дмитро закохався в його дружину.

Тому бізнесмен замовляє весь ресторан на ніч, і привозить туди друга, щоб з'ясувати все до кінця.

Там він пропонує своєрідну дуель - до самого ранку пити алкоголь, паралельно обговорюючи теми із заготовленого ним раніше списку.

Умови прості - програє той, хто "відключиться" першим. У разі перемоги Дмитра, він зможе виїхати з міста разом з коханою і мільйоном доларів від її чоловіка. Якщо ж людина програє - то покине місто без нічого.

За ніч герої встигають не тільки багато випити, але і поділитися відвертими думками і кілька разів посваритися і помиритися. І нарешті доходять до вельми неприємною для обох істини.

Після завершення перегляду в Клубі елітарного кіно традиційне спілкування.

Зустріч проходитиме в гуртожитку Коледжу культури і мистецтв ім. Огієнка, що по вулиці 1 Травня 22-а. Початок о 18 годині.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!