Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Сестри Кафтанюк повернулися в Житомир з перемогою на конкурсі української музики «Бурштинові нотки»
 
19-12-2012, 20:03  Культура

Сестри Кафтанюк повернулися в Житомир з перемогою на конкурсі української музики «Бурштинові нотки»

 
Житомирська земля здавна славиться своїми талантами. І підтвердженням цьому є сестри Софія та Соломія Кафтанюк, учениці школи № 21 міста Житомира.

Сестри Кафтанюк повернулися в Житомир з перемогою на конкурсі української музики «Бурштинові нотки»


Віолончелістки прославили своє рідне місто далеко за межі України, перемагаючи в різних міжнародних музичних конкурсах і фестивалях.

І цього разу вони повернулися з Рівного, де відбувся Всеукраїнський дитячо-юнацький конкурс «Бурштинові нотки». З 400 учасників конкурсу саме сестри Кафтанюк здобули перемогу.

Юні таланти змагалися у семи номінаціях: народна пісня, класичний вокал, естрадний вокал, клавішні, духові, струнні та народні інструменти.

Виконання «Тарантелли» Поппера та Скваера юними житомирянками супроводжувалося бурхливими оплесками слухачів.

За підсумками конкурсу 13-річна Софія та 9-річна Соломія отримали I-е II-е місце і були нагороджені відповідними дипломами лауреатів конкурсу, цінними подарунками та статуеткою співаючого ангела - символу фестивалю, прикрашеного бурштином.

Журі фестивалю особливо відзначило професійну майстерність, з яким наші житомиряночки продемонстрували свій талант. Також, за підготовку лауреаток до фестивалю, старший викладач музичної школи № 2 ім. Святослава Ріхтера Наталія Володимирівна Кириленко отримала грамоту.

Хочеться висловити щиру подяку нашим юним віолончелісткам за те, що вони своїми талантами прославляють наше рідне місто!
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!