Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Студентам ЖДУ і «політеху» пропонують отримати другий диплом від польського ВУЗу
 
24-09-2013, 11:39  Культура

Студентам ЖДУ і «політеху» пропонують отримати другий диплом від польського ВУЗу

 
Студентам ЖДУ і «політеху» пропонують отримати другий диплом від польського ВУЗу

У вересні в ЖДУ ім . Івана Франка та ЖДТУ приїжджали делегації з польських ВНЗ з пропозиціями надання навчання і отримання другого диплома від польських ВНЗ.

У рамках реалізації договору про співпрацю між Житомирським державним технологічним університетом та Технологічним університетом м. Люблін ( Польща ) протягом 4-5 вересня в ЖДТУ ??відвідала делегація представників даного навчального закладу.

Під час зустрічі делегати провели зустріч зі студентами університету , деканами факультетів , завідувачами кафедр та студентами .
Предметом обговорення стало налагодження програми «подвійного диплому» в рамках спеціальностей факультетів економіки та менеджменту , інформаційно -комп'ютерних технологій та інституту обліку і фінансів.

За результатами досягнутих домовленостей було підписано додаток до договору про співробітництво між університетами , що регламентує реалізацію даної програми , згідно з якою судент ЖДТУ ??після закінчення 5-го курсу , зможуть продовжити навчання за кваліфікаційним рівнем магістра на базі Технологічного університету м. Люблін і по завершенні навчання отримати диплом магістра даного навчального закладу.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!