Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Талановитий колектив, улюблений багатьма українцями, відвідав місто Житомир
 
6-11-2013, 23:24  Культура

Талановитий колектив, улюблений багатьма українцями, відвідав місто Житомир

 
4 листопада мешканці Житомира, та гості міста, мали чудову можливість відвідати концерт славнозвісного гурту «Лісапетний батальйон», учасниці якого стали переможцями телевізійного шоу «Україна має талант - 5».
Талановитий колектив, улюблений багатьма українцями, відвідав місто Житомир

Сам гурт, як і його лідер, Наталія Фаліон користуються великою симпатією в різних куточках нашої країни, тому і житомирська публіка сприйняла гостей дуже тепло.

Більшість пісень, які подарували учасники колективу своїм шанувальникам, за словами Наталії Фаліон, написані для простих людей, таких, як і вона сама. Можливо саме тому, шанувальниками колективу є люди різного віку і роду занять, які з задоволенням підспівували своїм кумирам під час виступу, подарували багато квітів і овацій.



Обіцяну церкву в своєму рідному селі Наталія Фаліон майже добудувала, хоча і не за ті кошти, мільйон гривень, які колектив мав отримати за перемогу в телешоу. Ця жінка просто не може не викликати повагу і симпатію, оскільки уособлює справжній природний талант, щирість і веселу вдачу.



Пісні колективу присвячуються, за словами Наталії, українцям, які працюють на теренах нашої батьківщини, создают рулонные шторы на пластиковые окна і не тільки, а також за її кордоном. Тому написані пісні просто і зрозуміло, не для перемоги в конкурсах, а щоб принести радість слухачам. І хочеться сказати, що реакція публіки на виступ гурту, зайвий раз довела, що саме такі пісні сьогодні хочуть слухати шанувальники музичної творчості.

Хочеться побажати «Лісапетному батальйону» творчих успіхів і натхнення в написанні чудових музичних творів з якими вони обіцяли ще не раз відвідати Житомир.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!