Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » «Ракушку» в Житомирі побудують до Дня міста - Харчук
 
6-02-2014, 10:47  Культура

«Ракушку» в Житомирі побудують до Дня міста - Харчук

 
До 1130-річчя Житомира заплановано завершення реконструкції літньої естради «Ракушка» . На це в проекті бюджету заплановано 6,6 млн.грн.

«Ракушку» в Житомирі побудують до Дня міста - Харчук



Про це повідомила начальник управління культури міської ради Лариса Харчук.

« У Житомирі мало об'єктів культурної сфери, де можна проводити масові заходи. Ракушка популярна і може стати візитною карткою міста . Ми сподіваємося, що до 1130 -й річниці м. Житомир цей об'єкт буде завершено », - зазначила Лариса Харчук.

Начальник управління культури зазначила, що Ракушка є складним і специфічним об'єктом, для протизсувних заходів на який неможливо знайти підрядника, який би зміг зміцнити схил. Адже починаючи з 2006 року відбувалися часті зсуви. Підрядник, який взявся за реконструкцію не зміг виконати свої зобов'язання. Тому в 2013 році підрядника поміняли.

Окрім реконструкції літньої естради «Ракушка» в планах на 2014 рік - напрямок 1,4 млн.грн. на музичні школи міста, 400 тис.грн. - На реконструкцію автостоянки біля Будинку урочистостей з вул. Великій Бердичівській, 61 / 18.

Також цього року планують придбати обладнання цифрового відеопоказу для кінотеатру ім. І.Франка за. На це в проекті закладено 800 тис.грн.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!