Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Голова Житомирської ОДА затвердив план дій на 2016 рік, "Рік англійської мови в Україні"
 
18-12-2015, 18:50  Культура

Голова Житомирської ОДА затвердив план дій на 2016 рік, "Рік англійської мови в Україні"

 
Голова Житомирської ОДА затвердив план дій на 2016 рік, "Рік англійської мови в Україні"

Нещодавно президентом України Петром Порошенком був підписаний указ №641/2015 «Про оголошення 2016 року Роком англійської мови в Україні». З метою його виконання в Житомирській ОДА було розроблено та затверджено план дій спрямованих на популяризацію та активізацію вивчення англійської мови в області.

Сьогодні голова Житомирської ОДА Машковський С. О. підписав розпорядження, яке передбачає реалізацію плану дій для покращення знань англійської мови серед населення. У прес-центрі ОДА повідомляють, що воно включає в себе чотири основні пункти:

- розширення можливостей із вивчення англійської мови в закладах освіти (введення статусу другої обов’язкової мови для вивчення, організація гуртків, фахових змагань, літніх мовних таборів, участь у навчальних програмах Європейського Союзу, практика взаємного обміну учнями й студентами тощо);

- підвищення фахової кваліфікації педагогічних і науково-педагогічних працівників з англійської мови (проведення семінарів, організація навчальних курсів, залучення до викладання англійської мови іноземних фахівців);

- включення до програми підвищення кваліфікації державних службовців питання вивчення англійської мови;

- проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед населення, запровадження на регіональному телебаченні освітніх програм із вивчення англійської мови, організація освітньо-культурних заходів.

Оскільки останнім часом Україна стрімко рухається у бік євроінтеграції, а англійська мова є мовою міжнародного спілкування, таке рішення має дуже важливе значення для українського суспільства.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!