Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирська музична група "Острів добрих надій" прийняла участь у популярному телешоу "Х-фактор"
 
26-09-2016, 17:28  Культура

Житомирська музична група "Острів добрих надій" прийняла участь у популярному телешоу "Х-фактор"

 
Житомирська музична група "Острів добрих надій" прийняла участь у популярному телешоу "Х-фактор"

Музична група з Житомира "Острів добрих надій" набралася сміливості і приїхала на кастинг популярного телешоу "Х-фактор".

Учасники групи "Острів добрих надій" називають себе ініціативною групою творчих інтелігентів. Любов до музики в їхньому колективі об'єднала найрізноманітніші професії - від сантехніка до власника рекламної компанії.

Крім музичної композиції, "Острів добрих надій" привіз подарунки суддям "Х-фактора" - кілька пар житомирських шкарпеток. Судді проекту не чекали таких презентів, проте подякували учасникам групи, а один із суддів Антон Савлепов навіть приміряв шкарпетки.

Сам виступ житомирян, які виконали авторську пісню "Французькі булочки", викликав неоднозначну реакцію у журі проекту. Вони відзначили, що в цілому сама ідея групи дуже цікава, житомирська група не схожа на ті, які виступали раніше, але текст пісні необхідно доопрацювати. На думку журі, він повинен бути більш веселим і відв'язним.

Два "так" від Меладзе і Савлепова, і два "ні" від Данилко і Санін не пропустили "Острів добрих надій" в наступний етап проекту.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!