Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » «Моя сила - сім'я!» - у Житомирі стартував щорічний учнівський кінофестиваль «ЖУК»
 
15-11-2016, 20:21  Культура

«Моя сила - сім'я!» - у Житомирі стартував щорічний учнівський кінофестиваль «ЖУК»

 
«Моя сила - сім'я!» - у Житомирі стартував щорічний учнівський кінофестиваль «ЖУК»

У Житомирі стартував учнівський кінофестиваль. В цьому році учні житомирських шкіл будуть знімати короткометражні фільми на тему «Моя сила - сім'я!».

Про умови участі, розклад майстер-класів та інших деталях III Житомирського учнівського кінофестивалю «ЖУК» його організатори розкажуть під час зустрічі 16 листопада о 15:00 в приміщенні Житомирської міської ради. В цей же день учні житомирських шкіл зможуть зареєструватися та автоматично стати учасниками «Жука».

«Ми чекаємо всіх школярів в середу, 16 листопада, для ознайомлення з особливостями фестивалю. В цьому році ми піднімаємо дуже важливу тему і нам буде над чим попрацювати. З нетерпінням чекаємо всіх. Беріть однокласників, інших друзів зі школи і приходьте на зустріч. Ми - починаємо!», - звертається до учнів житомирських шкіл голова ГО «Творча студія «ДрімСтеп» Богдан Яремчук.

Учнівський кінофестиваль «ЖУК» проводиться у Житомирі вже 3-й рік поспіль . Минулого року захід вийшов на рівень області. Тоді свої відео-роботи на тему «Я - переможець» для участі в конкурсі надіслали 48 команд з різних районів.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!