Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Помер Динаміт - відомий російський шоумен Володимир Турчинський.
 
16-12-2009, 12:25  Культура

Помер Динаміт - відомий російський шоумен Володимир Турчинський.

 
Помер Динаміт - відомий російський шоумен Володимир Турчинський.

Помер Динаміт - відомий російський шоумен Володимир Турчинський.

Російський шоумен, актор і спортсмен Володимир Турчинський, відомий під прізвиськом Динаміт, помер на 47 році життя.

Про це сьогодні, 16 грудня, у прямому ефірі радіостанції Срібний дощ повідомив Володимир Соловйов. За його словами, Турчинський помер вночі у своєму заміському будинку.

Причини смерті невідомі, офіційного підтвердження також поки немає.

Володимир Турчинський народився 28 вересня 1963 року в Москві. На початку 1990-х працював тілоохоронцем і охоронцем. У середині десятиліття він прославився як Динаміт в телешоу Бої гладіаторів. Брав участь у світовій першості серед найсильніших атлетів планети.

На російському телебаченні Турчинський вів ряд програм: Фактор страху, Фактор страху-2, Найсильніша людина, Сміх без правил, «Убойная лига». Співпрацював з радіостанцією Срібний дощ, а також знімався в кінофільмах і серіалах.

У Володимира Турчинського залишилися син і дочка.


З інших джерел.
Бодібілдер і телеведучий Володимир Турчинський помер в одному з медичних центрів після омолоджуючої процедури.

Як повідомляє Life News, Турчинський зважився на модну останнім часом процедуру з очищення крові. Він зробив її в одному з медичних центрів в районі метро «Білоруська».

«Я тільки дізналася, - розповіла мама шоумена Ніна Миколаївна. - Процедуру йому зробили тільки вчора. Він мені зателефонував радісний, задоволений. Казав, як добре себе почуває, що йому здається, що вийшла вся грязь. Мені теж порадив зробити таку ж процедуру ».

Турчинський, за словами рідних, був абсолютно здоровий. Родичі поки не знають від чого помер телеведучий. Тіло Турчинського з медцентру доставили додому. Питання про його похорони поки не вирішене.












Смерть... більшість людей просто не помічають смерті... навіть тоді коли вона тут...
Але ж від нашого ігнорування вона нікуди не дівається!... сказала б, що вона стає навіть ближчою, бо в період її ігнорування ми упускаємо частину свого життя.
Чи може нам спокійніше жити в ілюзії, що Вона ніколи не прийде за нами?
Дуже шкода, Динаміт, як на мене, був чудовою людиною, по крайній мірі негативних емоцій він в мене ніколи не викликав...

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!