Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирський театр відкриває новий 66 сезон і піднімає ціни на квитки
 
1-10-2009, 18:00  Культура

Житомирський театр відкриває новий 66 сезон і піднімає ціни на квитки

 
'Житомирський

На відкриття сезону Житомирського музично-драматичного театру квитків вже не дістати. І на три прем'єрні дні нового спектаклю «Диво святого Антонія» - всі квитки продані.

Як повідомили , для театру - це хороша новина. Оскільки це - перша і найвища оцінка популярності і авторитету.

На прес-конференції з нагоди відкриття нового сезону, дирекція театру розкрила ідею свята - відзначати 200-ліття відкриття в Житомирі першого публічного театру, і фактично розвитку театрального життя в місті.

«Ми хочемо зібрати на одній сцені всі театри, які діють в Житомирі. Щоб це свято стало загальним у нас в області. І щоб якомога більше глядачів дізналися ті колективи, які діють у нас. Можливо, вони про них і не чули. Можливо вони закохаються в класичного виконання театру при музичному училищі, знайдуться свої поклонники для польського або єврейського театрів», - говорить Наталія Тімошкина, художній керівник житомирського театру.

У перший вечір на сцену Житомирського музично-драматичного будуть запрошені з виступами театральні колективи області, які останнім часом все активніше розгортають свою творчу діяльність.

Ювілей театрального Житомира відзначатимуть в п'ятницю, 9 жовтня.

На прошлых выходных видел такой банкет, что аж душе приятно. Я увидел самый большой банкетный зал.

Нагадаємо, з нового театрального сезону в Житомирському обласному драматичному театрі імені Івана Кочерги ціни на квитки піднімуться на 50%.
'Житомирський


Як затверджує директор драмтеатру Наталія Ростова, до такого кроку адміністрацію підштовхнули не стільки криза і інфляція в країні, скільки самоповага і принцип - ціна в 8 гривень на сьогоднішній день виглядає, на думку керівництва, нешанобливо і непристойно для театру і мистецтва в цілому.

З 9 жовтня 2009 року квитки на спектаклі в драмтеатрі коштуватимуть 18, 20 і 25 гривень (старі ціни - 8 і 12 грн.). Ціна на квиток на балконі підніметься з 5 грн. до 10 грн. Прем'єрні спектаклі коштуватимуть 30 грн.
'Житомирський


З нового 2010 року планується другий етап підвищення цін на квитки на спектаклі.


vf5yhk

Чудові новини.Незабаром відвідаємо театр. А ціни на квитки ще помірні.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!