Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » 15 лютого в Житомирі виступ 8 дива світу - балету Грузії імені Іліко Сухішвілі.
 
21-01-2010, 10:54  Культура

15 лютого в Житомирі виступ 8 дива світу - балету Грузії імені Іліко Сухішвілі.

 
'15



15 лютого в Житомирі виступить національний балет Грузії імені Іліко Сухішвілі.
У Житомирі 15 лютого, на сцені театру ім. Кочерги виступлять 100 танцюристів Національного балету Грузії.
У Рамках свого ювілейного туру, в Житомирі відбудеться концерт національного балету Грузії імені Іліко Сухішвілі! За 65 років свого існування цей унікальний за своєю природою колектив встиг здивувати весь світ. Багато хто називає цей балет восьмим дивом світу і цілком заслужено.

Навіть найбільші скептики будуть вражені майстерністю танцюристів, неповторністю кожного руху і захоплюючим штормом емоцій. У світовій пресі не раз з'явилися фраза про те, що національний балет Грузії - це унікальний феномен, який хоча б раз потрібно побачити на власні очі, адже в усьому світі не знайти кращого ансамблю народного танцю, пише Оксана Трокоз, газета "20 хвилин".

На попередні гастролі в Україні балет приїжджав у складі 65 чоловік, але на честь ювілею вже 100 танцюристів виступить на сценах України, Молдови, Республіки Білорусь, Італії та США.

Квитки в касах театру. Ціни від 150 грн. до 280 грн.

ДОВІДКА: балет «Сухішвілі» став першим ансамблем народного танцю, який виступив на сцені знаменитого міланського оперного театру «Ла Скала». Після заключного танцю артистів тричі викликали на біс. Завіса піднімалася 14 разів і рекорд знаменитого тенора Енріке Карузо був побитий - при ньому завісу піднімали одинадцять разів. Приголомшливий успіх зустрічав артистів в усьому світі - під час гастролей на Бродвеї виступ Грузинського національного балету було названо найкращим шоу року, а сам колектив - кращим балетом Бродвею. У колекції "Сухішвілі" - нагорода королеви Великобританії.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!