Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі влада збирається зайнятися молоддю.
 
29-01-2010, 11:40  Культура

У Житомирі влада збирається зайнятися молоддю.

 
'У


У Житомирі влада збирається зайнятися молоддю.


Цього року в Житомирі заплановано провести 23 міські молодіжні заходи.


Про це на засіданні виконкому міськради розповіла начальник управління у справах сім'ї, молоді та спорту Житомирської Олена Сарно. В цілому на сьогоднішній день в обласному центрі зареєстровано і функціонує 54 молодіжні громадські організації. Активно співпрацюють з міською владою 13 з них. Саме ці організації запропонували проекти молодіжних заходів. На їх реалізацію з міського бюджету пообіцяли виділити 165 тисяч гривень. Хоча, на думку мера міста, ця сума повинна бути іншою:

«Справа в тому, що це мізерні гроші на програми для молоді та дітей. Там повинно бути мінімум півтора мільйона гривень. А так завжди до проведення кожного заходу ми залучаємо спонсорів, просимо, щоб допомогли проводити всі ці заходи », - говорить Шелудченко.

Про це повідомляє «Житомирська хвиля».

У той же час управління у справах сім'ї, молоді та спорту в рамках виконання програми «Родина Житомира» планує в поточному році провести 19 заходів для сімей. У минулому році їх було 12, за участю близько 2000 житомирських сімей.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!