Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » 27 лютого на сцені БКЗ в Санкт-Петербурзі відбудеться Російський прем'єра програми Вітаса "Безсонна ніч"
 
7-02-2010, 16:31  Культура

27 лютого на сцені БКЗ в Санкт-Петербурзі відбудеться Російський прем'єра програми Вітаса "Безсонна ніч"

 
'27


Вітас співатиме з донькою.



27 лютого на сцені БКЗ в Санкт-Петербурзі відбудеться Російський прем'єра програми Вітаса "Безсонна ніч", з якою артист виступив вже в 23 країнах світу.

Для російської прем'єри Вітас підготував кілька сюрпризів. Зокрема, відомий шлягер "Ці очі навпроти" в Санкт-Петербург приїдуть виконувати рідний дідусь Аркадій Давидович і тато співака - Владас Аркадійович. За довгі роки родина збереться разом і здивує пітерську публіку особливим "одеським" виконанням легендарної пісні. Але найзворушливішим сюрпризом стане поява на концерті дочки Вітаса, Алли: саме з нею буде виконана "Колискова", авторська композиція. Тато і однорічна дочка підготували глядачам спеціальний театралізований номер.

Прем'єра в Санкт-Петербурзі стане неофіційним зльотом шанувальників Вітаса: більше тисячі друзів приїдуть до Росії з різних країн. Найбільша делегація, більше 300 чоловік, прилетить до нашої країни з КНР, близько 100 гостей з Японії, будуть навіть фани з Австралії та Нової Зеландії.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!