Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Кохання у великому місті 2 - незабаром на екранах Українських кінотеатрів.
 
14-02-2010, 18:54  Культура

Кохання у великому місті 2 - незабаром на екранах Українських кінотеатрів.

 
'Кохання

До дня закоханих російський режисер зняв другу частину фільму "Кохання у великому місті". В кінотеатрах України фільм стартує з 4 березня, коли прем"єра в Житомирі - поки не відомо. Але ми обов"язково повідомимо нашим читачам, як тільки дізнаємось.

Кохання у великому місті 2
/ Любовь в большом городе 2 /

Росія (2010)

Жанр: Комедія.
Режисер: Марюс Вайсберг.
Актори: Віра Брежнєва, Олексій Чадов, Анастасія Задорожна, Світлана Ходченкова, Вілле Хаапасало, Володимир Зеленський, Філіп Кіркоров, Павло Воля, Леонід Ярмольник, Ігор Верник

Ігор запрошує Сауну і Артема із коханими на ранчо до батька. Хлопці зможуть відпочити, а Ігор нарешті познайомить Настю з майбутнім тестем. Друзі пакують валізи.
У літаку вони знайомляться з парочкою американців, які розповідають їм про якийсь монастир на околиці міста, де будуть жити наші герої, святе місце, яке відповідно до древніх переказів допомагає в боротьбі з безпліддям. Ігор, Артем і Сауна одностайні - до батьківства вони ще не готові. Але на екскурсію в монастир все-таки їдуть. Не дивлячись на попередження ченця, друзі торкаються до «ідолу», і тепер вони приречені при першому ж статевому акті зачати дитину. Вони здивовані - варто вірити забобонам чи ні? Про всяк випадок, вони вирішують тимчасово утриматися від сексу. Дівчата, дізнавшись про причину такої дивної поведінки коханих, ображаються і виїжджають.
Кохання у великому місті 2 - незабаром на екранах Українських кінотеатрів.


Залишившись самі, хлопці вирішують відтягнутись по повній, але тут на їх шляху знову з'являється Святий Валентин. Він обурений: як вони могли не скористатися таким благословенням? Народжується нове закляття. Той із трьох хто виявиться першим в ліжку з жінкою - стане батьком. Решта зможуть мати дітей лише через двадцять років. Про такий поворот подій ніхто й подумати не міг. Всі троє раптово усвідомлюють, що готові до батьківства ... Пригоди починаються.

'Кохання

'Кохання

'Кохання

'Кохання

'Кохання

'Кохання

'Кохання

'Кохання

'Кохання

'Кохання

'Кохання

'Кохання

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!