Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » До уваги житомирян - у чому різниця між грипом і ГРВІ і чим загрожує неправильна діагностика
 
5-11-2010, 01:32  Медицина

До уваги житомирян - у чому різниця між грипом і ГРВІ і чим загрожує неправильна діагностика

 
Грип та гострі респіраторні вірусні інфекції (ГРВІ) можна розрізнити за першими ознаками, а значить - правильно захиститися. Кращим захистом від грипу медики вважають вакцинацію, від ГРВІ - здоровий спосіб життя, добре харчування і дотримання правил гігієни. Від викликаючи гострі респіраторні захворювання вірусів (їх зараз відомо 200 видів), універсальної вакцини поки немає.

0



Грип починається з різкого підняття температури тіла - за дві три години до 38 - 39 ° C. Така висока температура може протриматися до 4 днів. Виникають озноб, підвищена пітливість. Голова болить в області скронь і очей, виникає різь в очах на яскравому світлі, ломота в тілі. Ніс закладає на другу або третю добу. Кашель проявляється на другу добу. Часто червоніють очі.

ГРВІ укладає людей в ліжко не відразу, температура більше 38 ° C підскакує не часто. Відразу проявляється сухий уривчастий кашель, "рве" груди. Все це супроводжується закладеним носом, почервонінням та болем у горлі, повідомляє Vrach.tv.

Фахівці попереджають: у разі прояву таких симптомів слід звертатися до лікарів. Ні в якому разі не можна продовжувати ходити на роботу і займатися самолікуванням.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!