Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирській області через грип 4 людини потрапили в реанімацію
 
4-12-2010, 18:37  Медицина

У Житомирській області через грип 4 людини потрапили в реанімацію

 
За даними Житомирського обласного інформаційно-аналітичного центру медичної статистики, станом на 1 грудня 2010 року в Житомирській області з початку епідемії грипу зареєстровано 7170 хворих на грип та гострі респіраторні захворювання (ГРЗ) та їх ускладнення (пневмонії тощо).

У Житомирській області через грип 4 людини потрапили в реанімацію



Про це повідомляє обласний центр здоров'я.

Серед захворілих 1659 дорослих (в тому числі 16 вагітних та породіль) і 5511 дітей до 18 років. Госпіталізовано 490 хворих, з них 63 дорослих (в тому числі 8 вагітних та породіль), та 427 дітей.

Чотири людини знаходяться в реанімації.

Епідпоріг в цілому по Житомирській області не перевищено, хоча спостерігається подальше зростання захворюваності населення на грип та ГРЗ.

Зареєстровано перевищення епідпорогу в 8 районах області: Баранівському, Володарськ-Волинському, Коростишівському, Любарському, Малинському, Романівському, Черняхівському, Чуднівському та у м. Коростені.

Для запобігання захворювання грипом потрібно перш уникати переохолоджень і тепло одягатися, - нагадують медки.

При перших ознаках грипу та ГРЗ необхідно звертатися до лікаря за кваліфікованою медичною допомогою і не займатися самолікуванням.

За матеріалами Житомир.info


Уже объявили, что в этом году, наряду с прошлогодними, появился новый тип гриппа А/H3N2 , а также циркулирует грипп В и другие ОРВИ. К такой ситуации следует подходить со всей серьезностью, но спокойно и бес паники, т.е. с научной точки зрения и с позиции здравого смысла. О проблемах, профилактике и что такое, так называемый, новый грипп. http://pravomed.dn.ua/medsen/grypp/26-nov-gr1.html

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!