Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирській області створено штаб з питань епідеміологічної ситуації в регіоні
 
1-11-2009, 22:00  Медицина

У Житомирській області створено штаб з питань епідеміологічної ситуації в регіоні

 
'У


У Житомирській області створено штаб з питань епідеміологічної ситуації в регіоні.

Про це повідомляє Житомир.info з посиланням на прес-секретаря губернатора області Віру Рачковську.

Згідно з інформацією, штаб очолив губернатор області Юрій Забела. 31 жовтня відбулося перше засідання. Одне з перших рішень - забезпечити населення інформацією про симптоми грипу, його профілактики та лікування для того, щоб уникнути паніки.

Для профілактики рекомендується використовувати народні методи, в тому числі, в необмеженій кількості - калину, малину компот із сухофруктів, часник, цибуля, борщ, квашену капусту.

Так у цей час керівництвом області та відповідальними за цей напрям чиновниками проводиться робота з представниками фармацевтичних фірм для екстреного поповнення запасів необхідних лікарських засобів.

Також з мобілізаційного резерву передано 30 тисяч погонних метрів марлі в швейні майстерні області та підприємствах соцзахисту для виготовлення пов'язок. Вони будуть продаватися за собівартістю. Організовується «Гаряча лінія» в держадміністрації.

В цілому, ситуація в Житомирській області у зв'язку із захворюванням на грип та ГРВІ перебуває під контролем.

Епідеміологічний поріг не перевищений і в порівнянні з прийшлим роком в області кількість захворілих на грип та ГРВІ станом на 31 жовтня зареєстровано на 25% менше.

Наступне засідання в штабу призначено на понеділок за участю лікарів, представників правоохоронних органів, прикордонників тощо.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!