Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Німці подарували Житомиру новий реанімобіль "Мерседес".
 
7-06-2011, 00:04  Медицина

Німці подарували Житомиру новий реанімобіль "Мерседес".

 
Житомир вперше за останні 10 років поповнив автопарк швидкої медичної допомоги - реанімобілем марки " Mercedes-Benz".

Німці подарували Житомиру новий реанімобіль "Мерседес".



Як стало відомо, сьогодні, 6 червня, у дитячу лікарню привезли повністю укомплектований автомобіль швидкої допомоги для реанімації дітей і дорослих.

Автомобіль отримали за підтримки представників німецького суспільства "Червоного хреста".

З цього приводу і для обговорення подальшої співпраці, в Житомирі, в міській дитячій лікарні, відбулася зустріч керівників міста з делегацією німецького "Червоного хреста".

Володимир Башек, головний лікар лікарні, подякував меру Житомира за виділені кошти на ремонт харчоблоку дитячої лікарні та закупівлю обладнання, а представникам «Червоного хреста» - за постійну допомогу у вигляді медичного обладнання та обладнання для харчоблоку.

Варто відзначити, що в Житомирі вже добудований новий корпус інфекційного відділення міської дитячої лікарні. Як повідомив Володимир Дебой, раніше на будівництво інфекційного відділення з міського бюджету було виділено 1 млн. грн. Стільки ж виділено на лікарню і в поточному році.

Новенький автомобіль - Mercedes, вийшов оглянути весь медичний персонал, чим був приємно здивований. Як зазначили працівники лікарні, такі позитивні зрушення дуже необхідні для їхнього закладу, адже мова йде про лікування дітей.

Відомо, що лікарням Житомира катастрофічно не вистачає транспорту для своєчасного надання допомоги. До цих пір, на обліку в місті було всього 26 автомобілів швидкої допомоги, більшість з яких мають застаріле обладнання.

Представники німецької делегації відвідали музей космонавтики та поклали квіти, спеціально привезені з Німеччини, до пам'ятника "Пожежним, які врятували світ".

Нагадаємо, товариство «Червоний хрест» вже неодноразово надавало матеріальну допомогу Житомиру у вигляді медобладнання. І, як повідомили його представники, будуть допомагати й надалі.
За матеріалами «Журнал Житомира»

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!