Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Дію рішення обласної надзвичайної протиепідемічної комісії щодо закриття промислових ринків на період епідемії грипу та ГРВІ призупинено до 12 листопа
 
9-11-2009, 18:07  Медицина

Дію рішення обласної надзвичайної протиепідемічної комісії щодо закриття промислових ринків на період епідемії грипу та ГРВІ призупинено до 12 листопа

 
'Дію

9 листопада у Житомирі о 10.00, на майдані С.П.Корольова, працівники промислових ринків «Хлібний» та «Староміський» розпочали акцію протесту стосовно рішення обласної надзвичайної протиепідемічної комісії про закриття промислових ринків на період епідемії грипу та ГРВІ. Кількість учасників заходу – близько 300 осіб.

Заступник голови облдержадміністрації Микола Черненко особисто зустрівся з членами ініціативної групи працівників зазначених ринків. У зустрічі також взяли участь представники обласної надзвичайної протиепідемічної комісії. За підсумками зустрічі, прийнято рішення про призупинення до 12 листопада дії п.1.3 рішення комісії від 6.11.2009р. та поширення п.1.4 даного рішення на групу промислових ринків. У випадку погіршення епідемічної ситуації в області, 12 листопада комісія розгляне питання про призупинення роботи як промислових ринків, так і інших закладів торгівлі закритого типу, які торгують промисловими товарами.



Довідково: З рішення обласної надзвичайної протиепідемічної комісії від 06.11.2009

1 З метою недопущення подальшого зростання захворюваності на грип та ГРВІ прийнято рішення:

1.1.Головам райдержадміністрацій, міським головам – взяти під особистий контроль виконання рішення обласної НПК від 30.10.2009 р. № 5 «Про стан захворюваності на грип та ГРВІ, виконання плану протиепідемічних заходів на підприємствах, навчальних, дошкільних та ЛПЗ області».

1.2. Посилити контроль за дотриманням протиепідемічного режиму в місцях масового скупчення людей, підприємствах, установах та організаціях незалежно від форм власності.

1.3. Призупинити до 20 листопада функціонування промислових ринків.

1.4 На підприємствах торгівлі, громадського харчування 3 рази на день призупиняти роботу закладу на санітарну годину для проведення вологого прибирання із застосуванням дезінфекційних засобів дозволених МОЗ України.

1.5 Забезпечити проведення санітарної очистки територій населених пунктів.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!