Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Чи корисно УЗД під час вагітності
 
22-08-2011, 22:57  Медицина

Чи корисно УЗД під час вагітності

 
Перші почуття радості, які охоплюють жінку разом з новиною про бажану вагітність, пізніше зміняться тривогою і страхом. Вона буде думати про те, чи все нормально з її майбутньою дитиною, як вона розвивається і т.п.

Чи корисно УЗД під час вагітності



Заспокоїти ці переживання їй допомагає УЗД, адже вона може побачити свого малюка ще до його народження. Жінка щаслива, коли може бачити, як бачити маленький чоловічок всередині посміхається або позіхає.

Ультразвук відкрили трохи пізніше, ніж рентген, але застосовують його в медицині з недавнього часу. Він працює за принципом відбиття від тканин організму спеціального сигналу, який дає нам зображення на моніторі. Датчик, встановлений на живіт вагітної жінки, виробляє звукові хвилі. Їх не чутно, але вони дозволяють милуватися на екрані зображенням дитинки.
УЗД - незамінна процедура при виявленні багатьох жіночих, і не тільки, проблем: позаматкової вагітності, загрози викидня, відхилень у розвитку дитини (не дай Бог) і т.д.

Давайте поговоримо про плюси УЗД.

1. Воно допомагає підтвердити вагітність на ранніх термінах.
2. На сьомому і більше тижнях жінка може дізнатися кількість виношуваних нею дітей.
3. УЗД допомагає визначити термін вагітності.
4. На ранніх термінах діагностується позаматкова вагітність.
5. Дозволяє виявити важкі захворювання плода. Подальше рішення про переривання або залишення вагітності приймається лікуючим лікарем і пацієнткою.
6. Іноді УЗД творить чудеса, перетворюючи небажаної вагітності в бажану. Мама, яка раніше відмовлялася від свого малюка, почувши биття його сердечка, може прийняти рішення все-таки залишити немовля.

Мабуть, тільки заради всіх перерахованих вище пунктів УЗД варто робити. Хоча багато жінок бояться цієї процедури, і гінекологи змушені діяти наосліп. Але не варто забувати про те, що навіть при самому високому професіоналізмі лікаря він не завжди з точністю зуміє розгледіти всі важливі для життя майбутньої дитини тонкощі.

Проте зловживати УЗД теж не варто. Існує думка, що ультразвукове дослідження для малюка - дуже гучна процедура. Він може поводитися під час неї дуже неспокійно і ухилятися.
Тому кожна вагітна жінка сама повинна знайти золоту середину і відчувати, що правильно для її дитини, а що шкідливо.

Будьте здорові і насолоджуйтесь очікуванням!

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!