Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Здоров'я дитини залежить від перших 3 років
 
29-08-2011, 23:46  Медицина

Здоров'я дитини залежить від перших 3 років

 
Перша тисяча днів, проведених дитиною від етапу вагітності мами і аж до періоду після народження, є визначальною для того, щоб дізнатися, які хвороби чекають малюка протягом його життя.

0



До такого висновку прийшли вчені з різних країн світу.
Вони встановили, що в першу тисячу днів у житті малюка закладаються сценарій майбутніх хвороб, таких як діабет, а також ожиріння. Даний висновок був отриманий вченими з Університету Саутгемптона на чолі з професором Девідом Баркером. Експерти припустили, що у дитини, яка проходить через етап розвитку є ціла серія критичний стадій, і всі вони укладаються в перші три роки життя.

Якщо малюкові не допомагати буквально на кожному етапі, то навіть начебто зниклі проблеми чи розлади здоров'я дитини можуть виникнути знову. Причому безліч цих небезпек розгортаються ще в той час, коли немовля перебуває в утробі матері. Приміром, до цього призводить недостатньо збалансоване харчування під час вагітності, яке впливає на вагу майбутньої дитини і роботу плаценти. Свою негативну роль грають куріння, алкоголізм і наркоманія батьків.

На думку професора Баркера, багато проблем зі здоров'ям дитини можна вирішити ще в той момент, поки малюк не з'явився на світ. Він з'ясував, що чим легше при народженні дитина, тим вище у нього згодом ризик стати жертвою серцево-судинних хвороб. Для того, щоб допомогти майбутньому малюкові, жінкам потрібно навчитися виконувати наступні рекомендації:

не пити, особливо в перші три місяці вагітності;
не курити (і це стосується також і до батька);
уникати стресу і намагатися приймати фолієву кислоту кожен день, коли ви наважуєтеся завести дітей;
їсти добре і ситно, але не за двох.
За матеріалами terrawoman.com.ua

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!