Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Влада Житомира має намір віддати в оренду «Першій приватній клініці» частину аптеки
 
1-09-2011, 00:28  Медицина

Влада Житомира має намір віддати в оренду «Першій приватній клініці» частину аптеки

 
На офіційному сайті мерії Житомира в проекті рішення про передачу в оренду об'єктів комунальної власності, розміщеному 20 серпня, значиться і приміщення аптеки, за адресою Велика Бердичівська, 47. Це навпроти університету імені Івана Франка у центрі міста.

Влада Житомира має намір віддати в оренду «Першій приватній клініці» частину аптеки



Питання на розгляд виконавчого комітету буде винесено після 10 вересня, оскільки з моменту терміну оприлюднення проекту за законом має пройти 20 днів.

У відповіді на інформаційний запит журналіста Житомир.info начальник управління охорони здоров'я мерії Житомира Віктор Борщівський відповів:

«На засідання виконкому виноситься проект рішення "Про передачу в оренду комунального майна ". Пунктом 1.4.5 є передача ПП "Перша приватна клініка" нежилих приміщень площею 84,15 м2 по вул Б. Бердичівській, 47 для розміщення приватного закладу охорони здоров'я з орендною платою 71,0 грн за 1 метр квадратний без ПДВ (загальна орендна плата з ПДВ становить 7170 грн. в місяць).

Дане приміщення виносилося на конкурс, який був оголошений і надрукований в газеті "Місто" № 30 від 11.08.2011р. Заявку на конкурс подали ТОВ "Асклепій" та ПП "Перша приватна клініка".

Термін оренди - 5 років.

Переможець конкурсу - ТОВ "Перша приватна клініка", директор Макаров Юрій Валерійович ».

За інформацією Борщівського, біля аптеки залишиться близько 130 квадратних метрів.

Орендна плата буде надходити в бюджет міста.

У проекті рішення виконавчого комітету Житомирської міськради кажуть, що передача об'єктів комунальної власності відбувається з метою їх раціонального використання.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!