Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Офісним працівникам потрібно їсти груші
 
3-10-2011, 00:22  Медицина

Офісним працівникам потрібно їсти груші

 
Медичні дослідження довели, що офісні працівники просто зобов'язані полюбити груші. Якщо щодня їсти груші, то це стане прекрасною профілактикою таких професійних захворювань офісних працівників, як нервові розлади, безсоння, депресії, відчуття хронічної втоми і дратівливість.

0



Лікарі дієтологи по праву вважають грушу натуральним детоксикатором травної системи за рахунок того, що вона має високий вміст вітамінів і харчових волокон, тобто клітковини. Ці прекрасні плоди сприяють не тільки очищенню організму, але й покращують стан шкіри, а ще являють собою природний енергетик, який допомагає не тільки відновлювати сили, але і покращує зовнішність, повертає волоссю блиск, а обличчю - здоровий, чистий привабливий вигляд.

Робота в офісі комусь може здатися нескладною, спокійною і необтяжливою. А от у медиків уже є певний термін - «офісні хвороби», і серед них проблеми з нервовою системою займають провідну позицію.

Про груші розповідає лікар дієтолог Ганна Мошкіна "У цих фруктах є багато вітамінів, у тому числі і вітамін С. А харчові волокна, якими багаті груші, це найбільш ефективний природний детоксикатор травної системи".

Фахівці рекомендують вживати як мінімум парочку груш в день на голодний шлунок або ж приблизно через півгодини після прийому їжі. Дієтологи радять з'їдену грушу запивати водою, це необхідно для нормального травлення. Як виявилося, груша не лише смачний і приємний дієтичний фрукт, але й прекрасний і надійний засіб для збереження здоров'я і поліпшення настрою. А гарний настрій поліпшує працездатність і ефективність праці офісних працівників.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!