Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Вже готуються торги із закупівлі обладнання для Житомирського обласного перинатального центру
 
1-11-2011, 19:10  Медицина

Вже готуються торги із закупівлі обладнання для Житомирського обласного перинатального центру

 
Для Житомирського обласного перинатального центру буде придбано нове медичне обладнання. Постачальника даної продукції центр планує обрати, організувавши відповідні конкурсні торги.

'Вже



Інформація про проведення конкурсних торгів вказана замовником в оголошенні про аукціон, оприлюдненому у віснику, публікує анонси державних тендерів.

Як вказується замовником у відомостях про проведення торгів, переможець аукціону поставить замовнику обладнання для цитогенетичного програмного комплексу. Також відомо, що обраний за підсумками організації торгів постачальник доставить до розпорядження замовника комплекс, що складається з мікроскопа та цифрової камери.

Додатково договором держзакупівлі буде передбачена поставка одного комп'ютерного блоку і спеціалізованого програмного забезпечення. Завершиться організація закупівель даного обладнання в грудні 2011 року.

Тендерне забезпечення від бере участь у тендері на поставку обладнання фірми-постачальника замовник не вимагає. Повідомляє про докладних умови участі в аукціоні тендерну документацію можна отримати за адресою центру, - повідомили Ua-Tenders.com.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!