Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Вчені проголосили гранат новим джерелом молодості
 
13-11-2011, 21:03  Медицина

Вчені проголосили гранат новим джерелом молодості

 
Вчені з'ясували, що запобігти розвитку хвороб серця, знизити гостроту стресу і навіть поліпшити якість сексуального життя допомагають гранати. За їхніми спостереженнями щоденне вживання в їжу екстракту граната уповільнює процес старіння ДНК, повідомляє Newsru.com з посиланням на Daily Mail.

Вчені проголосили гранат новим джерелом молодості



Випробування пройшли 60 добровольців. Вони брали екстракт, отриманий з цілого граната, протягом місяця у вигляді капсул. При цьому вчені, що працювали під керівництвом доктора Серджіо Стрейтенбергера, відстежували активність хімічних сполук у них в тілі і порівнювали її з активністю контрольної групи.

Так вони виявили значне зниження концентрації маркера 8-оксо-д.г., пов'язаного з клітинними ушкодженнями, які можуть спровокувати порушення в роботі мозку, м'язів, печінки, нирок і зістарити шкіру. Судячи з усього, відбувалося уповільнення окислення ДНК в клітинах, що відбувається з часом, констатують співробітники приватної іспанської лабораторії ProbelteBio. Також відомо, що гранати багаті вітамінами А, С, Е, залізом і антиоксидантами, що нейтралізують роботу вільних радикалів.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!