Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Цього року на охорону здоров'я в Житомирі витратили понад 131 мільйони гривень
 
2-12-2011, 20:09  Медицина

Цього року на охорону здоров'я в Житомирі витратили понад 131 мільйони гривень

 
Управлінню охорони здоров'я Житомирського виконкому в цьому році вдалося організувати стабільну роботу лікувально-профілактичних організацій міста. Про це на засіданні виконкому повідомив начальник управління Віктор Борщівський.

'Цього



Як повідомляє офіційний сайт Житомирської міськради, цього року для виконання повноважень галузі охорони здоров'я в бюджеті були заплановані видатки в сумі 131 мільйон гривень.


Крім цього в поточному році з міського бюджету було додатково виділено 600 тисяч гривень на завершення будівництва нового корпусу стаціонару Центральної дитячої міської лікарні. Крім цього на продовження будівництва була надана державна субвенція в розмірі 3,1 мільйона гривень. Для новозбудованого корпусу лікарня отримала в якості гуманітарної допомоги меблі та інший інвентар на суму 262 000 гривень.


На капітальний ремонт харчоблоку Центральної дитячої міської лікарні з міського бюджету були виділені 203 900 гривень. Там же встановлено нове обладнання, отримане від Німецького Червоного Хреста на суму 210 тисяч.


У цьому році на проведення капітальних ремонтів покрівель терапевтичного корпусу ЦГЛ № 1 і трьох поліклінік були виділені 435 000.


Міська станція швидкої допомоги отримала гуманітарну допомогу у вигляді автомобіля. Завдяки співфінансуванню (380 тисяч з міського бюджету та 52 500 від благодійної організації Нідерландів) в червні куплений рентгенівський діагностичний комплекс з цифровою обробкою для Центральної дитячої лікарні.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!