Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У новому році Бердичів отримав нового головного лікаря
 
6-01-2012, 08:03  Медицина

У новому році Бердичів отримав нового головного лікаря

 
У багатьох жителів міста Бердичева похід до лікаря ще більше підриває і так ослаблене здоров'я, а слова госпіталізація і операція одразу ж викликають не зовсім приємні емоції. Дійсно, хто сам не стикався з рівнем професіоналізму і ввічливості місцевих людей в білому, чули про них відгуки від своїх знайомих і близьких. І, як правило - не найприємніші. Природно, не все обладнання в Центральній лікарні Бердичева відповідає сучасним стандартам, є проблеми і з кваліфікованими фахівцями, але незабаром ситуація з рівнем медицини в нашому місті Бердичеві кардинально зміниться.

'У



Несподіваний вітер змін промчав коридорами місцевої Центральної міської лікарні в новому, 2012 році, принісши з собою несподівану звістка про зміну керівництва в системі охорони здоров'я міста Бердичева. У вівторок 3 грудня всі медичні працівники зібралися в актовій залі міської лікарні, щоб бурхливими оплесками привітати головлікаря Терефеева Анатолія Миколайовича, який передав свої повноваження Бабіковой Ларисі Вікторівні. Раніше вона виконувала обов'язки заступника головного лікаря з медичної частини, а тому є всі підстави вважати, що на новій посаді у неї проблем не виникне. Навпаки - її молодість і ентузіазм можуть допомогти Бердичівської медицині змінитися на краще.

Привітати нового головного лікаря міста прийшов і мер Бердичева Мазур Василь Костянтинович. Також він особисто подякував Анатолію Миколайовичу за довгі роки плідної роботи на ниві медицини, і висловив надію, що пан Терефеев стане мудрим наставником для Лариси Вікторівни, якій спочатку буде нелегко розібратися з усіма тонкощами роботи головного лікаря.

Нагадаємо, що за останній час серед чиновників міста Бердичева відбулися значні кадрові перестановки, і, схоже, що цей процес ще тільки в самому розпалі. Хто ще втратить займані посади - покаже час, але поки дана пертурбація змушує деяких з місцевих «царьків» серйозно побоюватися за своє крісло.

Денис ЗАРЕМСЬКИЙ

Бердичів ДІЛОВИЙ
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!