Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирській області 4 тис. сімей не змогли лікуватися в стаціонарі, а 20 тис. - купити необхідні ліки. Дорого
 
18-05-2012, 15:48  Медицина

У Житомирській області 4 тис. сімей не змогли лікуватися в стаціонарі, а 20 тис. - купити необхідні ліки. Дорого

 
З метою отримання інформації про доступність для населення області послуг охорони здоров'я фахівці Головного управління статистики в 2011 році провели опитування.

'У



Про це журналістів повідомили в головному управлінні статистики в Житомирській області


Результати опитування показали, що в порівнянні з 2010 роком кількість домогосподарств, в яких хто-небудь з членів протягом останніх 12 місяців потребував медичної допомоги, придбання ліків та медичного приладдя, зменшилася на 13 тисяч і склало 478 тисяч. З них 4% або майже 20 000 господарств повідомили, що мали проблеми з отриманням окремих послуг та придбанням ліків.

Аналіз матеріалів опитувань показав, що чотири роки домогосподарства Житомирської області не відчували труднощів з придбанням медичного приладдя і відвідуванням стоматолога.

У порівнянні з 2010 роком у домогосподарств зникли труднощі з відвідуванням лікарів, проведенням медичних обстежень, отриманням лікувальних процедур і здійсненням протезування.

Разом з цим в 2011 році через високу вартість послуг та медикаментів в чотирьох тисяч домогосподарств були проблеми з проходженням лікування в стаціонарі і близько двадцяти тисяч господарств не змогли придбати необхідні ліки.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!