Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Депутати облради не змогли знайти компромісного рішення щодо оплати комунального томографа
 
24-12-2015, 22:29  Медицина

Депутати облради не змогли знайти компромісного рішення щодо оплати комунального томографа

 
Депутати облради не змогли знайти компромісного рішення щодо оплати комунального томографа

Сьогодні, на другій сесії VII скликання депутати Житомирської облради розглядали питання оплати комунального томографа «Achieva 1.5T» виробництва компанії «Philips».
Обладнання надійшло в обласний центр ще 7 грудня цього року, проте було завезене до КУ «Обласна база спеціального медичного постачання», оскільки приміщення для встановлення МРТ ще не добудоване.
Головний лікар Житомирської обласної клінічної лікарні ім. О. Ф. Гербачевського Богдан Леськів повідомив, що на даний час будівельні роботи у приміщенні виконані у повному обсязі. Наступним етапом є монтаж МРТ в приміщення, проведення пуско-налагоджувальних робіт і закриття технологічного вікна (все це мають робити німецькі фахівці). Лише після завершення всіх робіт може бути підписаний акт про експлуатацію будівлі.
Сьогодні голова ОДА Сергій Машковський вкотре наголосив, що гроші постачальнику будуть перераховані тільки після перевірки обладнання. Проте, технічно це можливо не раніше 2016 року. Представник постачальника ж, який був присутній на засіданні наполягв на оплаті МРТ до кінця поточного року.
Представники громадських організацій пропонували переказати гроші на рахунок Обласної бази спеціального медичного постачання, а компанія-постачальник отримала б їх після завершення всіх робіт і перевірки обладнання, проте депутати таку пропозицію не підтримали.
Таким чином представники різних сторін так і не знайшли компромісу. Єдине рішення стосовно "проблемного" томографа, яке було прийняте на сьогоднішньому засіданні - створення робочої групи, яка буде шукати ефективний шлях вирішення цього питання.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!