Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Дитячу лабораторію переселяють з аварійного приміщення на просп. Миру, 1а по іншим адресам
 
28-04-2016, 19:56  Медицина

Дитячу лабораторію переселяють з аварійного приміщення на просп. Миру, 1а по іншим адресам

 
Дитячу лабораторію переселяють з аварійного приміщення на просп. Миру, 1а по іншим адресам

У Житомирській міській раді прийняли рішення закрити аварійне приміщення дитячої лабораторії на просп. Миру, 1а, та перенести кабінети забору крові за адресами: просп. Миру, 11, вул. Маршала Рибалко, 6, вул. Лесі Українки, 4, вул. Чудновская (Черняховського), 102.

На прохання громадськості було розглянуто питання про створення повноцінних лабораторій, особливо в приміщенні дитячої поліклініки. Під час виїзного засідання робочої групи заступник міського голови Матвій Хренов зазначив, що реорганізація буде діяти з урахуванням побажань і зауважень громадськості. На сьогоднішній день питання забору всіх аналізів вирішене остаточно.

«Як я і обіцяв, питання з лабораторіями вирішене. У приміщенні поліклініки на просп. Миру, 11 і вул. Лесі Українки, 4 діятимуть повноцінні лабораторії - з забором крові, сечі і калу. У поліклініці на просп. Миру, 11 виділено 3 кімнати під лабораторію », - зазначив Хренов.

Зазначається, що закриття лабораторії відбудеться через 2 місяці, коли запрацюють інші кабінети по забору аналізів.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!