Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Тиждень благодійності в обласному центрі крові
 
6-09-2021, 09:23  Медицина

Тиждень благодійності в обласному центрі крові

 
5 вересня у світі відзначають День благодійності, до цієї дати обласний центр крові розпочав тиждень благодійності, який триватиме по 11 вересня включно за адресою: вул Кибальчича, 16.
Тиждень благодійності в обласному центрі крові

Основна ціль заходу - популяризація донорства, адже зменшення кількості бажаючих стати донорами людей є великою проблемою яка проявляється з року в рік все сильніше. Серед осіб що виявлять бажання здати кров в період проведення акції будуть розігруватися подарунки від спонсорів, проте абсолютно всі отримають безкоштовне обстеження на антитіла до COVID-19, гепатит В, С і рівень цукру та інші показники. Крім цього донор отримає 2 оплачуваних вихідних (1 – в день здачі крові, другий – протягом року).

З нагоди події медичний директор Обласного центру крові Алла Островська сказала:
Донорство – це і є благодійність, а тут ще така нагода, що 5 вересня День благодійності і ми вирішили для щоб привернути увагу до проблеми донорства, до актуальності, до необхідності донорства крові присвятити цей тиждень святу благодійності. Зараз потреба у еритроцитах всіх груп, резус позитивних та резус негативних, тобто всі бажаючи хто хоче стати донором – раді бачити в нашому центрі. Сьогодні в нас проходять в день 10-14 осіб, а потреба не менше – 50

Щодо правил участі у розіграші роз'яснення надала менеджер із зв’язків з громадськістю Обласного центру крові Ксенія Остріцька:
Загалом шлях до участі в розіграші доволі простий. Донорові необхідно пройти реєстрацію в нашому центрі, заповнити картку та отримати номер по якому 13 вересня буде визначено переможців. Потім донор прямує в лабораторію, після до лікаря, отримує допуск на донацію, йде до буфету, п'є чай з печивом та йде здавати кров. Після отримує компенсацію. Здача крові реєстрація та огляд всіх лікарів займає приблизно 40 хвилин

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!