Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » За перші дні "Червоної зони" в Житомирскій області зареємтровано 224 правопорушень пов'язаних з карантином
 
1-11-2021, 17:05  Медицина

За перші дні "Червоної зони" в Житомирскій області зареємтровано 224 правопорушень пов'язаних з карантином

 
Кожного дня у населених пунктах Житомирської області працюють понад 50 рейдових груп поліцейських та працівників Держпродспоживслужби, представників інших служб та органів місцевого самоврядування. За минулі дві дні рейдові групи перевірили майже тисячу суб’єктів господарювання. Із 224 зафіксованих ними правопорушень за перші дні «червоного» рівня епідеміологічної небезпеки, дві третини (173) – це ігнорування громадянами вимог щодо використання засобів індивідуального захисту (ч. 2 ст. 44-3 «Порушення правил щодо карантину людей» КУпАП). Інші зафіксовані правопорушення стосуються порушень, вчинених працівниками розважальних та торговельних закладів, інших установ, а також водіями транспортних засобів встановлених обмежень щодо режиму діяльності.
За перші дні "Червоної зони" в Житомирскій області зареємтровано 224 правопорушень пов'язаних з карантином

Нагадаємо, що відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 №1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» слід обов’язково дотримуватись маскового режиму, фізичної дистанції у 1,5 м та інших обмежень у різних сферах діяльності.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!