Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Альтернатива: Житомирські ректори обіцяють не підвищувати оплату за навчання у своїх ВНЗ
 
14-06-2011, 00:47  Наука

Альтернатива: Житомирські ректори обіцяють не підвищувати оплату за навчання у своїх ВНЗ

 
Ректор ЖДТУ Мельничук П.П. і ректор ЖДУ ім. І. Франка Саух П.Ю., що прийняли участь у програмі "Альтернатива", заявили про свою сумлінність і пообіцяли не зловживати прийдешніми нововведеннями в законодавстві про вищу освіту. За їх словами, вони не будуть піднімати плату за навчання студентів-контрактників у своїх ВНЗ протягом усього періоду навчання, навіть якщо закон буде їм це дозволяти.

Альтернатива: Житомирські ректори обіцяють не підвищувати оплату за навчання у своїх ВНЗ



Нагадаємо, що масові студентські мітинги по всій Україні викликані стурбованістю студентів запропонованим законопроектом «Про вищу освіту». Вони стверджують, що і в новій його редакції є підводні камені і якщо влада і далі ігноруватиме їхні зауваження до даного законопроекту - це викличе ще не одну хвилю студентських мітингів.

Ще одним суперечливим питанням у програмі став черговий пункт в освітньому законопроекті, а саме триступенева система вступу. За словами студентів, у сфері освіти знову зросте рівень корупції. А ось начальник управління науки і освіти Житомирської держадміністрації не лише спростував дану інформацію, але і запевнив, що у житомирській області корупції в сфері освіти немає і не буде.

Докладніше про новий законопроекті дивіться програму «Альтернатива» на каналі ТОНІС у неділю о 18:00 або на сайті alternativa.zt.ua

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!