Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Сьогодні в Житомирі відзначали День вчителя
 
30-09-2011, 21:43  Наука

Сьогодні в Житомирі відзначали День вчителя

 
Сьогодні в усіх навчальних закладах, школах Житомира та Україні, студенти і школярі вітають своїх педагогів з Днем вчителя.

'Сьогодні



Це професійне свято було встановлено указом Президії Верховної Ради СРСР 29 вересня 1965 року. За традицією, Україна відзначає День вчителя в першу неділю жовтня.

Зазвичай у цей день вчителі приймають вітання від своїх вихованців, які дарують їм квіти, цукерки та подарунки, влаштовують концерти, малюють барвисті стінгазети і, за традицією, проводять День самоврядування.

А в Житомирі, всі офіційні урочистості з нагоди Дня працівників освіти, пройшли ще два дні тому. 28 вересня, в обласній філармонії, педагоги міста в цей день приймали поздоровлення від почесних гостей свята - мера Житомира Володимира Дебоя і заступник мера Олександра Бочковського.

Своїх вчителів також привітали віршами, сценками, піснями і танцями учні дошкільних та навчальних закладів міста.

- Для кожного з нас учитель - святе. Я пам'ятаю своїх вчителів і викладачів, які вкладали в нас не просто знання, а частинку своєї душі. Це, дійсно, ті люди, які заслуговують поваги і шани. Дорогі педагоги, щиро вітаю вас з професійним святом. Бажаю міцного здоров'я. Нехай добро, подароване вами учням, повертається сторицею, - звернувся до присутніх керівник міста.

Також Дебой нагородив працівників освіти м. Житомира нагрудними знаками «Відмінник освіти України», «Василь Сухомлинський», почесними грамотами, подяками за вагомі особисті і професійні досягнення, за заслуги перед містом, за багаторічну працю, за відданість своїй справі і за щиру любов до дітей.

У цей же день Почесне звання «Заслужений діяч естрадного мистецтва України» присвоєно Олександру Нечаєву, керівнику народного художнього колективу «Шоу-театр « Клем ».
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!